Simma, cykla och spring på ett hållbart sätt

Träningsprogram för triathlon online

Triathlon är en utmanande sport att lyckas i eftersom det kräver att du bemästrar tre olika grenar. Om man har begränsad erfarenhet av triathlon kan det kännas övermäktigt att hinna träna alla tre grenar och veta vilka träningspass som man bör prioritera. Med VaistoKonditions träningsprogram får du ett skräddarsytt upplägg som utgår från dina förutsättningar och den tid som du har tillgängligt för träning.

Oavsett om du satsar på att genomföra din första sprintdistans i triathlon eller om du tränar för din femte Ironman kan vi hjälpa dig. I ditt träningsprogram för triathlon utför vi tester i alla grenarna med jämna mellanrum för att säkerställa att din utveckling går åt rätt håll. Oavsett vilket av våra träningspaket som du väljer ingår det också personliga uppföljningsmöten där du tillsammans med din coach analyserar dina träningspass.

Tidsoptimerade och genomtänka träningsprogram för triathlon

träningsprogram för triathlon

Våra träningsprogram för triathlon baseras på välstuderade träningsprinciper från idrottsforskningen. Genom att succesivt öka träningsbelastningen och genom att lägga in välgenomtänkta perioder för återhämtning skapar vi optimala förhållanden för din utveckling. I ditt träningsprogram för triathlon får du tydliga förklaringar på hur träningspassen ska genomföras och vad som är syftet med respektive träningspass. Coaching från VaistoKondition underlättar därför din träning markant och besparar dig tid då du endast behöver genomföra träningspassen; all träningsplanering sköts av din personliga coach.

För att göra det ännu bekvämare för dig sker all coaching 100% online. Du kommer åt ditt träningsprogram oavsett var du befinner dig via vår träningsplattform Trainingpeaks.

Träningsprogram för triathlon med dig i fokus

Våra träningsprogram för triathlon kräver ingen specifik utrustning utöver den utrustning som vanligtvis används i triathlon. För att få ut det mesta av ditt träningsprogram rekommenderar vi dock att du ska ha en träningsklocka eller en träningsapp med stöd för pulsmätning. Beroende på din erfarenhet i cykling rekommenderar vi även att du ska ha tillgång till någon form av effektmätning, antingen i form av en smart trainer eller genom effektmätare på cykeln. Anledningen till detta är att det annars är väldigt svårt att följa upp hur din cykelkapacitet utvecklas.

OCH KOM IHÅG… Våra träningsprogram för triathlon är godkända så att du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag på dem.  Vi samarbetar med de största friskvårdsleverantörerna i Sverige och ordnar även eventuella friskvårdskvitton på nolltid. 

Varukorg