Att du trivs och utvecklas är vår prioritet

Träningsprogram för löpning online

Vi på VaistoKondition har gedigen erfarenhet av att utforma träningsprogram för löpträning och majoriteten av våra kunder siktar på distanser från 5km upp till Marathon. Våra träningsprogram passar perfekt för dig som vill ta dig i mål eller göra en bra tid på exempelvis Midnattsloppet, Lidingöloppet, Göteborgsvarvet, Stockholm Marathon, Blodomloppet eller Tjejmilen.

Våra träningsprogram för löpning anpassas helt efter dina förutsättningar och mål, på ett sätt som gör att träningsprogrammet går sömlöst ihop med ditt arbets- och familjeliv. Våra individuella träningsprogram utgår från idrottsforskningen och tar givetvis också hänsyn till din tidigare träningshistorik, din tillgängliga tid för träning samt för eventuell skadehistorik som du har med i bagaget.

 

Löpträning med dig i åtanke

träningsprogram för löpning

I och med att våra träningsprogram anpassas efter dina individuella behov kan de flesta personer använda sig utav våra träningsprogram för löpning. Vi på VaistoKondition är  specialiserade på att utforma träningsprogram för dig som kan träna två till åtta timmar per vecka och som annars har ett ganska stillasittande arbete. Vi har inga krav på att du ska ha någon tidigare erfarenhet från löpning och målsättningarna hos våra adepter varierar kraftigt; allt från att klara springa 5km i sträck till att klara springa Stockholms Marathon under tre timmar. Det spelar heller ingen roll var i Sverige du är eftersom all coaching sker 100% online.

Löpning är generellt sett en väldigt skadedrabbad motionsform i och med att kroppen belastas hårt när vi springer, men med ett balanserat träningsprogram kan de flesta skador undvikas.

 

Träningsprogram för löpning utan krångel

Våra träningsprogram för löpning (eller löpcoaching som vi också kallar det) kräver ingen specifik utrustning. Den utrustning som du behöver för att kunna utföra träningspassen i ditt träningsprogram är ett par bra löparskor, kläder efter väder och ett glatt humör. För att få ut det mesta av ditt träningsprogram rekommenderar vi dock att du ska ha en träningsklocka eller en mobiltelefon med en träningsapp. Detta eftersom vi då kan analysera din träning på ett mer noggrant sätt i vår träningsplattform Trainingpeaks. Vi rekommenderar även att den enhet du använder dig av har stöd för pulsmätning.

OCH KOM IHÅG… Våra träningsprogram för löpning är godkända så att du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag på dem.  Vi samarbetar med de största friskvårdsleverantörerna i Sverige och ordnar även eventuella friskvårdskvitton på nolltid. 

Varukorg